CV № 410853 din 20 noiembrie 2024
Tehnolog / Bucătar Șef

age 39 ani

Masculin

address Chișinău

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

- Cunoașterea proceselor tehnologice de fabricație a preparatelor culinare;
- Cunoașterea modului de folosire și întreținere al utilajelor și ustensilelor din bucătărie;
- Capacitatea de conducere a unei echipe;
- Capacitatea și responsabilitatea de finalizare a sarcinilor în termenul prestabilit;
- Orientare pe rezultate și inovații în procesul de lucru;
- Excelente abilități de comunicare (negociere, convingere, asertivitate, empatie);
- Atitudine pozitivă față de oaspeți, colegi și subordonați;
- Bune cunoștinte de operare PC (Microsoft Office);Excel;
- Cunoașterea avansată a limbii române și ruse, limba engleză comunicare;
- Dorința de perfecționare continuă.

Analiza datelor
Managementul proiectelor
Adaptabilitate
Lucru în echipa
Comunicare

Vezi mai mult

Experiența profesională

Mai 2018 - Prezent
6 ani 8 luni

Tehnolog Bucătar Șef

Rogob SRL

Chișinău

- Elaborare meniurilor
- Cărți tehnologice
- Standartizarea bucatelor
- Instruirea bucătarilor
- Verificarea și monitorizarea standartelor
- Proiectarea procesului tehnologic
- Alegerea echipamentelor conform standardelor
- Raporturi și dări de seamă
- Colaborarea cu furnizorii ect

Iulie 2016 - Octombrie 2018
2 ani 4 luni

Tehnolog Bucătar Șef

Alimer Comerț Salat restaurant

Chișinău

- Elaborarea Meniurilor
- Elaborare Fișă Tehnologică
- Administrare Personal

Martie 2012 - August 2015
3 ani 6 luni

Tehnolog Șef Bucătar

Motico Sweetflav

Chișinău

Metodele de evidenta a materiei prime si de elaborarea cartelelor tehnologice.

Ianuarie 2010 - Februarie 2012
2 ani 2 luni

Tehnolog Șef Bucătar

Cel Cris (Garden Palace și Rândunica)

Chișinău

Mai 2008 - Martie 2010
1 an 10 luni

Bucătar Șef

Star Kebab

Chișinău

- culoarea, consistenţa şi valoarea nutritivă;
- structura şi compoziţia produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul procesării şi al depozitării;
- dezvoltarea a noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare şi livrare a produselor, folosind cunoştinţe de chimie, microbiologie şi alte ştiinţe;
- testare a produselor noi pentru aromă, consistenţă, culoare, conţinut nutritiv şi conformitate cu standardele industriei alimentare;
- verificare ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare şi produsele finite pentru calitate, siguranţă şi valoare nutritivă;
- comsultația cu inginerii, operatorii, experţii în arome şi specialiştii de ambalare şi marketing pentru a rezolva problemele din cursul procesării;
- dezvoltarea standardelor ale produselor şi specificaţii de producţie, reguli sanitare şi de siguranţă şi specificaţii de reciclare a deşeurilor;
- evaluare procesarea produselor şi operaţiunile de înmagazinare ş la dezvoltarea programelor de asigurare a calităţii pentru astfel de operaţiuni;
- prezentam produsele clienţilor.

Limbi

Română Fluent

Rusă Elementar

Turcă Mediu

Engleză Comunicare

Domeniul dorit

HoReCa / Alimentație

Studii: Medii de specialitate

Absolvit în: 2003

Bucatar Categoria 5

Specialitatea: Tehnolog

Cursuri, training-uri

Absolvit în: 2015

Curs de Calificare și stagiere

Organizator: Mec3 Italia

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".