39 ani
Masculin
Chișinău
Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".
Despre mine
- Cunoașterea proceselor tehnologice de fabricație a preparatelor culinare;
- Cunoașterea modului de folosire și întreținere al utilajelor și ustensilelor din bucătărie;
- Capacitatea de conducere a unei echipe;
- Capacitatea și responsabilitatea de finalizare a sarcinilor în termenul prestabilit;
- Orientare pe rezultate și inovații în procesul de lucru;
- Excelente abilități de comunicare (negociere, convingere, asertivitate, empatie);
- Atitudine pozitivă față de oaspeți, colegi și subordonați;
- Bune cunoștinte de operare PC (Microsoft Office);Excel;
- Cunoașterea avansată a limbii române și ruse, limba engleză comunicare;
- Dorința de perfecționare continuă.
Analiza datelor
Managementul proiectelor
Adaptabilitate
Lucru în echipa
Comunicare
Experiența profesională
Mai 2018 - Prezent
6 ani 8 luni
Tehnolog Bucătar Șef
Rogob SRL
Chișinău
- Elaborare meniurilor
- Cărți tehnologice
- Standartizarea bucatelor
- Instruirea bucătarilor
- Verificarea și monitorizarea standartelor
- Proiectarea procesului tehnologic
- Alegerea echipamentelor conform standardelor
- Raporturi și dări de seamă
- Colaborarea cu furnizorii ect
Iulie 2016 - Octombrie 2018
2 ani 4 luni
Tehnolog Bucătar Șef
Alimer Comerț Salat restaurant
Chișinău
- Elaborarea Meniurilor
- Elaborare Fișă Tehnologică
- Administrare Personal
Martie 2012 - August 2015
3 ani 6 luni
Tehnolog Șef Bucătar
Motico Sweetflav
Chișinău
Metodele de evidenta a materiei prime si de elaborarea cartelelor tehnologice.
Ianuarie 2010 - Februarie 2012
2 ani 2 luni
Tehnolog Șef Bucătar
Cel Cris (Garden Palace și Rândunica)
Chișinău
Mai 2008 - Martie 2010
1 an 10 luni
Bucătar Șef
Star Kebab
Chișinău
- culoarea, consistenţa şi valoarea nutritivă;
- structura şi compoziţia produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul procesării şi al depozitării;
- dezvoltarea a noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare şi livrare a produselor, folosind cunoştinţe de chimie, microbiologie şi alte ştiinţe;
- testare a produselor noi pentru aromă, consistenţă, culoare, conţinut nutritiv şi conformitate cu standardele industriei alimentare;
- verificare ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare şi produsele finite pentru calitate, siguranţă şi valoare nutritivă;
- comsultația cu inginerii, operatorii, experţii în arome şi specialiştii de ambalare şi marketing pentru a rezolva problemele din cursul procesării;
- dezvoltarea standardelor ale produselor şi specificaţii de producţie, reguli sanitare şi de siguranţă şi specificaţii de reciclare a deşeurilor;
- evaluare procesarea produselor şi operaţiunile de înmagazinare ş la dezvoltarea programelor de asigurare a calităţii pentru astfel de operaţiuni;
- prezentam produsele clienţilor.
Limbi
Română Fluent
Rusă Elementar
Turcă Mediu
Engleză Comunicare
Domeniul dorit
Studii: Medii de specialitate
Absolvit în: 2003
Bucatar Categoria 5
Specialitatea: Tehnolog
Cursuri, training-uri
Absolvit în: 2015
Curs de Calificare și stagiere
Organizator: Mec3 Italia
Preferințe pentru job
Programul de muncă
Full-time
Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".