39 лет
Мужчина
Chișinău
Чтобы открыть контактную информацию соискателя, нужно зарегистрироваться и оплатить услугу "Доступ к базе резюме".
Обо мне
- Cunoașterea proceselor tehnologice de fabricație a preparatelor culinare;
- Cunoașterea modului de folosire și întreținere al utilajelor și ustensilelor din bucătărie;
- Capacitatea de conducere a unei echipe;
- Capacitatea și responsabilitatea de finalizare a sarcinilor în termenul prestabilit;
- Orientare pe rezultate și inovații în procesul de lucru;
- Excelente abilități de comunicare (negociere, convingere, asertivitate, empatie);
- Atitudine pozitivă față de oaspeți, colegi și subordonați;
- Bune cunoștinte de operare PC (Microsoft Office);Excel;
- Cunoașterea avansată a limbii române și ruse, limba engleză comunicare;
- Dorința de perfecționare continuă.
Analiza datelor
Managementul proiectelor
Adaptabilitate
Lucru în echipa
Comunicare
Опыт работы
Май 2018 - Настоящее время
6 лет 8 месяцев
Tehnolog Bucătar Șef
Rogob SRL
Кишинев
- Elaborare meniurilor
- Cărți tehnologice
- Standartizarea bucatelor
- Instruirea bucătarilor
- Verificarea și monitorizarea standartelor
- Proiectarea procesului tehnologic
- Alegerea echipamentelor conform standardelor
- Raporturi și dări de seamă
- Colaborarea cu furnizorii ect
Июль 2016 - Октябрь 2018
2 года 4 месяца
Tehnolog Bucătar Șef
Alimer Comerț Salat restaurant
Кишинев
- Elaborarea Meniurilor
- Elaborare Fișă Tehnologică
- Administrare Personal
Март 2012 - Август 2015
3 года 6 месяцев
Tehnolog Șef Bucătar
Motico Sweetflav
Кишинев
Metodele de evidenta a materiei prime si de elaborarea cartelelor tehnologice.
Январь 2010 - Февраль 2012
2 года 2 месяца
Tehnolog Șef Bucătar
Cel Cris (Garden Palace și Rândunica)
Кишинев
Май 2008 - Март 2010
1 год 10 месяцев
Bucătar Șef
Star Kebab
Кишинев
- culoarea, consistenţa şi valoarea nutritivă;
- structura şi compoziţia produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul procesării şi al depozitării;
- dezvoltarea a noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare şi livrare a produselor, folosind cunoştinţe de chimie, microbiologie şi alte ştiinţe;
- testare a produselor noi pentru aromă, consistenţă, culoare, conţinut nutritiv şi conformitate cu standardele industriei alimentare;
- verificare ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare şi produsele finite pentru calitate, siguranţă şi valoare nutritivă;
- comsultația cu inginerii, operatorii, experţii în arome şi specialiştii de ambalare şi marketing pentru a rezolva problemele din cursul procesării;
- dezvoltarea standardelor ale produselor şi specificaţii de producţie, reguli sanitare şi de siguranţă şi specificaţii de reciclare a deşeurilor;
- evaluare procesarea produselor şi operaţiunile de înmagazinare ş la dezvoltarea programelor de asigurare a calităţii pentru astfel de operaţiuni;
- prezentam produsele clienţilor.
Языки
Румынский Свободно владею
Русский Базовый
Турецкий Средний
Английский Разговорный
Желаемая отрасль
Образование: Среднее-специальное
Год окончания: 2003
Bucatar Categoria 5
Специальность: Tehnolog
Курсы, тренинги
Год окончания: 2015
Curs de Calificare și stagiere
Организатор: Mec3 Italia
Пожелания к работе
График работы
Full-time
Чтобы открыть контактную информацию соискателя, нужно зарегистрироваться и оплатить услугу "Доступ к базе резюме".